top of page

Terug van weggeweest

Ik weet niet meer precies, wanneer ik mijn laatste blogpost heb geschreven. Maar voor mijn gevoel is dat lang geleden. Te lang. De verbouwing thuis heeft veel tijd en energie gekost en ondanks dat er nog steeds een hoop te doen is, heb ik enige tijd geleden besloten om weer wat meer balans tussen klussen en ontspannen in mijn leven te brengen.


Hardlopen en fotografie waren de laatste jaren twee hobby's, waar ik zowel mijn fysieke als creatieve uitdaging in had gevonden. Ik zie dan ook geen reden om naar iets anders op zoek te gaan voor de vrije uurtjes. En omdat ik naast het fotograferen zelf ook altijd veel plezier en voldoening haalde uit het schrijven daarover, was het wederom een kleine stap om deze nieuwe website te beginnen.


Er zullen in deze blog ook vast wel eens wat andere onderwerpen de revue passeren, maar het is mijn insteek om voornamelijk over fotografie te schrijven. De letterlijke betekenis van fotografie is 'schrijven met licht', dus een blog over fotografie lijkt me een mooie combinatie. Ik heb dan ook echt veel zin om weer creatief bezig te zijn, alhoewel het klussen thuis soms ook de nodige creativiteit vraagt.


Ondertussen heb ik de afgelopen weken mijn hele fotobibliotheek behoorlijk opgeschoond en kwam daarbij onderstaande foto tegen.Het is een foto van de Sierra Nevada in Californië. Ik heb deze foto kort na zonsopkomst gemaakt, terwijl ik onderweg was naar Bishop om daar twee dagen te gaan boulderen. De Sierra Nevada is een fantastische bergketen, die me dierbaar is en waar ik veel goede herinneringen aan bewaar. En omdat de optrekkende wolken en het licht van een nieuwe dag mooi symbool kunnen staan voor het begin van deze nieuwe website, leek het me een goed idee om juist deze foto maar eens uit de oude doos te halen.

Comments


bottom of page